Rideferie


Westergaard ferie tilbyder rideferie, for dem der har lyst. Der er mulighed for at benytte banerne på Nordthy Rideklub. Der er to ridehaller, en stor og en lille, to dressurbaner, en muslingebane, en springstævnebane (SOM IKKE MÅ BENYTTES!) og en opvarmningspringbane, som man frit må springe på ifølge med en voksen over 18 år. Der er også mulighed for at ride i Østerild skov. Det er en stor skov med massere af fantastiske gode ridestier. Der er massere af mulighed for at ride nogle gode ture.
Westergaard ferie tilbyder vores 4 rideheste, i forskellige størrelser:

Bluggi: Bluggi er en lille pony på ca. 85 cm. Han er hingst, og en rigtig charmør. Bluggi kan benyttes af små piger med erfaring indefor ridning hvis man vil ride selv.  Bluggi er 18 år gammel.

Mrs. Madonna: Madonna er også en lille pony. Hun er ca. 1. 10 cm høj og kan rides af alle. Madonna er en god begynder pony. Hun har den perfekte højde til de små piger, der ikke kan lide at ride de større heste. Madonna er 10 år gammel.

Cafée Criemy: Criemy er en sød og rar hest, på ca. 1.50 cm. Hun er en hest der kan rides at den både rutinerede og urutinerede rytter. Criemy elsker også bare at blive striglet og nusset, hun er hesten for alle.  Criemy er 12 år gammel.

Swiftnic: Swiftnic er vores ældste og mest erfarende hest. Han er dog en af de store heste. Han er ca. 1.70 cm høj. Swiftnic han også rides af alle og kan også rides af den rutinerede rytter, så han kan ogå arbejdes med. Swiftnic er 20 år gammel.

Til alle hestene er der tilhørende udstyr. Hvis man ikke har ridehjelm, har vi en masse man kan låne.