Lejligheden

Lejligheden er delt ind i to etager. På nederste etage er lejligheden udstyret med badeværelse med boblebad, brusekabine, toilet, håndvaske med tilhørende skabe og stort spejl. I gangen findes vaskemaskinen. Øverste etage er udstyret med tre værelser hvor der i det ene værelse, kaldet "børneværelset", er en køjeseng til to personer og to almindelige enmandssenge. Inde på værrslet er der et tøjskab med 4 skuffer. De to andre værelse er udstyret med en dobbeltseng, to sengeborde, et tøjskab. I lejligheden er det også en hems, hvor der er tilhørende to madrasser, men der kan dog være plads til 4 personer i hemsen. I alt er der sovepladser til 10 personer. Hvis man selv tager madrasser med er der massere plads til mange flere personer, da der er en stor stue med massere af gulvplads. I stuen er der to læder sofaer, to læder liggestole, fjernsyn med tilhørende boxer, musikafspiller/radio, brændeovn, og ekstra sofaer. I køkknet er der er stort bord med tilhørende 10 stole, fryser, kølekskab, kaffemaksine, mikrobøljeovn, ovn, bestik, glas og krus, skåle osv..
Uden for har lejligheden en en terasse, men tilhørende borde, og en lille have, og egen gårdsplads til at holde biler på. Derudover må man meget gerne benytte vores store have, hvor der er nogle små fodboldmål, og andet sjov børn kan lege med. I lejligheden er der trådløs netværk hvis man tager egen computer med. Der er også mulighed for at leje sig en hest, så man kan ride hver dag i perioden man er her, der kan læses mere under "rideferie".
Hvis man har lyst til motion på sin cykel, ligger lejligheden ikke så langt fra en skov, men skovlegeplads, og andre gode cykelmuligheder. Lejligheden ligger tæt ved en købmand, så der er også mulighed for indkøb. Nærliggnede ligger der en multihal med kunstofbane, fodboldbane, squachbane og masse andet sjovt, som man også kan benytte.
Westergaard ferie er for både store og små, for folk der kan lide en ferie med massere at muligheder, både afslapning, og sjov!
Vi glæder os til at se jer!

OBS: Som man kan læse i nyhederne, har Iben Andersen lejet lejligheden i en lang periode, så vi tager ikke så mange ind i denne periode hvor hun bor her.